KLANTEN

Arla
Aviko
Heineken
Intratuin
Kwekkeboom
Mocca d’Or
Monsterscore
+ meer

Hallo, Klaas hier...

Ik ben de man achter Barhandig. Ik lever multifunctionele horeca-oplossingen voor bedrijven van groot tot klein. Ik richt mij vooral op het bouwen van bars en balies. Voor elke situatie ontwerp ik, samen met u, een bar of balie naar wens.

Mijn eerste Bar, gemaakt van oude kerkbanken, was mobiel en bedoeld voor feesten en partijen. Uniek aan deze bar was dat hij rond was. Een weinig geziene vorm toen, en nu nog steeds. Dit bleek een schot in de roos, de bar beviel uitstekend en werd als professioneel ervaren. Vanuit de markt kwam steeds meer vraag naar mijn bars, voor ik het wist startte ik mijn bedrijf.

RUIM 10 JAAR ERVARING IN ZOWEL VERHUUR ALS VERKOOP VAN BARs

Met dat bedrijf, de Ronde Bar, ging ik de markt op. Mijn bars en balies bleken niet alleen goed in de smaak te vallen bij bruiloften en partijen, maar ook bij beurzen en andere grote evenementen. De aanvragen voor de verhuur namen toe. Zodoende ontwikkelde ik verschillende bars en, ondertussen ook, balies van diverse materialen en kleuren voor de verhuurmarkt.

Mijn hart ligt echter bij het bouwen en doorontwikkelen van mijn bars. Ook wil ik graag nieuwe producten ontwikkelen en nieuwe productgroepen aanboren. Dus heb ik eind 2016 besloten afscheid te nemen van de verhuur en onder een nieuwe naam verder te gaan, Barhandig was geboren. Ik wil samen met u een product ontwikkelen dat helemaal aan uw eisen voldoet, toekomstbestendig en praktisch is. Ik streef altijd naar een hoogstaand eindproduct dat naar tevredenheid van u én van mij nog lange tijd met plezier gebruikt kan worden.

Wat uw wensen ook, zijn de mogelijkheden zijn eindeloos!

Visie & Werkwijze

Naast dat ik met Barhandig de hoogst mogelijke kwaliteit nastreef werk ik volgens de volgende basisprincipes:

(DOOR)ONTWIKKELING

Elke nieuwe opdracht kent uitdagingen, dat vraagt om unieke oplossingen. Deze kennis wordt meegenomen in de nieuwe opdrachten. Productontwikkeling staat dus niet stil en ook wordt er doorontwikkeld op een bestaand product. Wanneer u van mij een bar of balie afneemt wil ik graag in contact blijven om te leren van uw ervaringen.

FLEXIBEL

Gaandeweg in een ontwerpproces kan er veel veranderen. Maar ook wanneer een bar of balie op locatie staat. De bars en balies zijn ontworpen zodat ze multifunctioneel zijn. Uw wensen kunnen gaandeweg veranderen en dat stelt andere eisen aan het product. Veelal kan dan met kleine ingrepen het product aangepast worden.

HERGEBRUIK

We leven in een wereld waarin onze grondstoffen schaars zijn. Dus waarom zou je iets weggooien dat nog perfect herbruikbaar is. Het beste en meest bekende voorbeeld hierin is steigerhout, maar je kan ook denken aan koper of de kerkbanken waar ik mee ben begonnen. Bijkomend voordeel, ze geven het product een uniek en authentiek uiterlijk.

VAKMANSCHAP

De gevolgen van een uniek product zijn dat deze vaak met de hand gemaakt worden. Samen met mijn partners streef naar ik een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Handgemaakt en op een ambachtelijke manier geproduceerd. Flexibel aanpasbaar naar uw wensen. Het vakmanschap straalt gegarandeerd van de producten af.

PARTNERS

Ik kan natuurlijk bij lange na niet alles alleen. Samen met u maak ik een ontwerp voor uw bar of balie. Eenmaal akkoord ga ik aan de slag. Alleen, dan wel met een partner. Onderstaande een greep uit mijn samenwerkingspartners.