BAR VOOR DE CULTUUR KOEPEL HEILOO

 

Prachtige aanvraag voor het maken van een bar in één van de mooiste gebouwen van Heiloo. In deze grote ruimte was het toch niet zo gemakkelijk om een goed ontwerp te maken, de ruimte is wordt voor diverse doeleinden gebruikt, de bar mocht geen invloed hebben op de indeling voor de verschillende evenementen, zoals concerten, feesten en beurzen.

Uiteindelijk is besloten de bar tussen de pilaren te plaatsen, naast de ingang van de koepel. Zo is er voldoende ruimte om veel mensen te kunnen voorzien van een drankje. Ook kan er goed door meerdere mensen achter de bar gewerkt worden. Het was ook de bedoeling om diverse materialen uit de  Cultuur Koepel te hergebruiken. Zo zijn de barbladen gemaakt van de kerkbanken die altijd in de koepel hebben gestaan. De voorzijde van de bar is afgewerkt met de koperen platen die voorheen als dakbedekking op de koepel hebben gelegen. De voorzijde wordt afgemaakt met een gietijzeren hek, dat voorheen ook in de koepel stond.

Om het geheel af te completeren is er RGB LED-verlichting onder de barbladen geplaatst, dat in de avond een hele mooie uitstraling geeft aan de bar. Kortom, veel werk, maar een prachtig en goed gelukt project.

 

Specificaties ronde balie
Afmeting balie 350 x 200 x 300 cm
Indeling 6 x hoog segment, 4 x laag segment
Spoelbak 1 stuk
Tap zuilen 2x rvs handgemaakt
Materiaal basis hout
Bekleding buitenzijde koper plaat (hergebruik)
Afwerking werkbladen rvs 1,5 mm
Afwerking barbladen 3 blanke laklagen
Sfeerverlichting led strips met dimmer
Extra geleverd:
Koelkastmeubel voor onder de bar 90 x 60 x 250 cm
Fusten koelkast voor koeling speciaal bier

HERGEBRUIKT MATERIAAL VAN DE CULTUURKOEPEL | SMEEDIJZEREN HEKWERK | MULTIFUNCTIONEEL INZETBAAR | VOLDOENDE RUIMTE OM GROTERE EVENEMENTEN AAN TE KUNNEN | KOPEREN PLATEN

PROJECTEN